Tipărire
Accesări: 1414
Proiectul de lege pentru amnistia fiscală pe impozitarea diurnelor a fost adoptat azi de Camera Deputatilor , la pachet cu Art.II cu privire la coborârea plafonului neimpozabil al diurnei (îndemnizației), prin raportarea lui la 3 salarii de bază.
 
Mă bucur sincer pentru cei care scapă astfel de niste controale/ abuzuri ale ANAF, dar plâng pentru cei care prin această măsură (Art.II) total anacronică, riscă să fie scoși din piață !
 
Mă înclin în fața tuturor celor care au luptat în mod sincer de-a lungul timpului pentru dreptatea lor sau a confraților, în fața unor abuzuri grosiere și nejustificate ala statului (român, însă pe alocuri doar în aparență).
 
Trebuie să recunosc și celorlalți, celor care au luptat și insistat ca acest Art.II care afectează negativ transportul românesc să fie introdus și adoptat, iată, de Parlamentul României, - trebuie să le recunosc, zic, determinarea, efortul, inteligența. Probabil vor fi premiați de alte state, decât România . Nu e ceva nou, și chiar o merită !
 
În rest, vom trăi și vom vedea. Rămân la părerea că Dumnezeu are întotdeauna ultimul cuvânt și El va răsplăti fiecăruia după faptele lui.
 
Inima noastră rămâne în continuare alături de transportul românesc !
 
Noua Lege va merge la promulgare la Presedintele României, și va intra în vigoare la o lună de la publicarea în M.O.
 
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?nr=583&an=2021&