În ultimele 2 zile, tema aceasta atât de dureroasă pentru transportatori a escaladat, informațiile publicate pe diferite canale de comunicare (de la presă la grupurile de Whatsapp), au fost atât diverse, cât și în parte, contradictorii.

Dacă ieri, protestul transportatorilor a fost înregistrat pentru data de 16 septembrie 2021 la București (această dată a fost avansată în presă, încă de vineri 13 august 2021), astăzi am descoperit, datorită unui newsletter, o luare de poziție a UNTRR din 12.08.2021 și un proiect de lege inițiat de PNL și depus în Parlamentul României, care merită citite cu atenție și analizate.

Despre luarea de poziție a UNTRR, extrem de pertinentă, echilibrată, logică, bine motivată, și dacă citești printre rânduri, revelatoare, poate, pentru ceea ce se întâmplă în culise, acolo unde noi, muritorii de rând, nu avem acces. Rețin în special, ca edificatoare, fraza: autoritățile nu sunt oneste și vor să schimbe legislația în defavoarea industrie, dând senzația că industria cere asta.

Citeste articolul intreg aici.

Comments powered by CComment